fbpx
-2.2 C
София

Собственици на Galaxy S8 се оплакват от безжичното зареждане

Най-четени

Иво Цеков
Автор, геймър, почитател на комедиите, Saturday Night Live и всичко друго, което може да извика усмивка на лицето.

Нито един смартфон не е съвършен, но когато става за популярен и скъп модел като Galaxy S8, хората обичат да шумят и за най-незначителните проблеми.

След като вече чухме за неприятния червеникъв отенък по дисплея на флагмана, сега някои собственици на Galaxy S8 са установили, че не могат да заредят телефона по безжичен начин, дори когато използват собствения си оригинален пад на Samsung.

Изглежда, че проблемът се появява само при използването на Fast Charging функцията. Стандартното бавно зареждане не е засегнато, независимо дали подложката е оригинална или не.

Второ, изглежда, че не работят подложки, пуснати преди появата на самия Galaxy S8; това означава, че ако имате такъв аксесоар за Galaxy S7, той няма да ви свърши работа.

Накрая, плоската хоризонтална подложка на Samsung, която е първото подобно зарядно за бързо зареждане, работи нормално с телефона.

И така, доста условности, но е факт, че има хора с такъв проблем. При тях, когато поствят телефона на подложката, се появява надписа за „неправилно зареждане“, както и съобщението “Wireless charging paused”. Засега проблемът няма ясно решение.

Абонирай се
Извести ме за
guest
22 Коментара
стари
нови
Отзиви
Всички коментари

Нови ревюта

Huawei P50 Pro – възродена легенда

От днес актуалният флагман на китайския производител Huawei вече е наличен за предварителна поръчка в България. След забавяне, породено от редица причини, компанията размести...

Подобни новини