fbpx
5.8 C
София

С какво е забележителен допълнителният екран в GALAXY Note Edge?

Най-четени

Светослав Димитров
Светослав Димитровhttps://www.kaldata.com/
Занимава се със създаване на съдържание за уеб от 2009 г. с над 9000 написани новини за Калдата. Интересува се от SMM, Афилиейт и др.
Samsung GALAXY Note Edge сам по себе си представлява необичаен смартфон, чиято основна отличителна черта е допълнителният му екран, който се намира по протежение на една от страничните части на корпуса. Неговата полезност към момента е трудно да се оцени и много потребители го смятат за някаква глезотия или по скоро демонстрация на иновации, но в тази връзка компанията е решила да покаже на потенциалните си клиенти 5 допълнителни опции на този екран, които ще бъдат полезни за всеки от тях.

1. Лесният достъп до приложенията

Допълнителният екран може да се използва, като панел с приложенията, където потребителя може да добавя най-често използваните такива. Това решение трябва да опрости работата в този случай, когато имате нужда постоянно от превключване между приложенията.

2. Изобразяване на уведомленията

По време на игра например, няма да е необходимо да дърпате надолу панела за уведомленията и да прекъсвате битката, която водите в момента, а ще можете да видите кой и какво ви е писал в страничната част на смартфона. Вижте снимката, на която се вижда изпратен SMS и възможността за четенето му.

3. Възможност за допълнителна персонализация

На допълнителния екран може да се показва част от снимка или рисунка, а това е и допълнително място, където можете да поставяте тапет. Ползите от такава възможност са съмнителни като цяло, но тези хора, които обичат шарените и разноцветни акценти по техните устройства, тази възможност за независимо поставяне на тапет, различен от този на основния екран може да се хареса.

4. Опростен достъп до актуалната информация

Чрез допълнителния екран е възможно да се следи играта на любимия ви отбор или цените на акциите на различни компании. Това може да е полезно в случаите, когато приложенията получат поддръжка на допълнителен екран, а използването на отделен софтуер не на всеки потребител ще се хареса.

5. Приложения

Линията, таймера, хронометъра, фенерчето и диктофона са оптимизирани за работата с допълнителния страничен екран на смартфона. Спешната необходимост от тези функции на допълнителния, а не на основния екран не изглежда нещо неестествено и пресилено.

Месец след, като бе показан смартфона, Samsung реши да ни покаже с какво е забележителен вторият екран на устройството, което загатва за неговото ранно излизане на пазара, но много потребители може и да не успеят да си го купят, тъй като смартфона ще се предлага в лимитирана серия. Но никой не може да спре „сивите“ доставки, което ще даде възможност за закупуване на апарата, дори и на тези места, където Samsung официално не го предлагат.

Можете да прочетете и подробното ни ревю на Samsung GALAXY Note Edge в Kaldata Reviews

Как смятате, дали ще ви е полезен един такъв допълнителен екран на ръба на смартфона или компанията просто иска да се отличи сред конкурентите си с някаква иновация в устройството си? Очакваме мненията ви долу в коментарите.

Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

0 Коментара
Отзиви
Всички коментари

Нови ревюта

Подобни новини