Apple изпрати официални покани на пресата и медиите, за голямата презентация, която ще се състои в рамките на конференцията WWDC 2018.

Събитието ще протече от 4 до 10 юни в центъра McEnery в Сан Хосе, Калифорния. Новите продукти ще бъдат представени в началото – на 4 юни. Презентацията започва в 19:00 часа.

Счита се, че в рамките на презентацията Apple ще представи обновявания на своите фирмени операционни системи: iOS 12, macOS 10.14, watchOS 5 и tvOS 12. Очакват се и обновяване на фърмуера на смарт колонката HomePod. Специално ще бъде отделено внимание на машинното обучение, изкуствения интелект и гласовия помощник Siri, който засега е значително по-слаб от Google Assistant на практика във всички аспекти.

Освен софтуер, очаква се Apple да покаже и нови хардуерни решения. Това може да бъдат MacBook Air с Retina дисплей и iPhone SE от второ поколение. Този смартфон получи одобрението на евразийската икономическа комисия и е много вероятно продажбите на това мобилно устройства да стартират още в деня на презентацията.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари