Apple представи видео, демонстриращо корпоративното използване на своите устройства

8
417

В началото на седмицата компанията Apple публикува нов рекламен клип, в който в шеговита форма се показва, по какъв начин корпорациите могат да използват преимуществата на нейната екосистема.

Триминутното видео носи името The Underdogs и показва четирима души, които само за два дни успяват да уредят важна среща благодарение на мобилните устройства на Apple.

Компанията качи клипа на специалната страница Apple at Work. На нея с големи подробности са показани примери на успешно партньорство на Apple с компании като Capital One, British Airways и SFK.

„Продуктите на Apple се разработват, за да ни помагат в работата и ежедневния живот. Още сега с тяхна помощ е възможно опростяването на работния процес, времето може да се изразходва по-продуктивно, по-често се използва творческия подход, а съвместната работа е по-гладка. Когато имат достъп до iPhone, iPad и Mac, служителите могат да работят и върху най-сложните проекти и да показват своето виждане за бъдещето на съответния отрасъл“ – се казва в уеб сайта.

Клипът бе показан малко след стана известно, че Apple изгуби съдебното дело срещу Swatch за сходните рекламни слогани. Да си припомним, че Apple счете фразата Tick Different (тиктакай различно), която Swatch използва за реклама на своите часовници, твърде подобна на нейния стар слоган Think Different (мисли различно). Но швейцарския съд не се съгласи с тази теза.

8
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
1 Коментари
7 Отговори на коментарите
3 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
4 Автори на коментарите
БахтиCoca ColaКалинИван Автори на последните коментари
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
Иван
Иван

„…само за два дни успяват да уредят важна среща…“
Аз с моя Виндоус на работа ми отнема 2 минути – отварям Outlook, гледам календара на колегата кога е свободен и му пращам покана за среща. Той ми отговаря до минута. И ето защо сериозните корпорации използват Виндоус. А гъзарите са с Ябълки.
П.С. И ние имахме айМак, но като не успяхме да принтираме с него бързо го препродадохме…

Бахти
Бахти

Тия са безмозъчни до костите си. Нямат шанс да препратят e-mail с прикачен файл към него… Да не говорим, че за няма и 2 минути при конферентен разговор се урежда среща на всички CEO-та… Тея са в историята… 🙂

Калин
Калин

Това, че ти не можеш, съвсем не означава, че е невъзможно 😀

Бахти
Бахти

„Това, че ти не можеш, съвсем не означава, че е невъзможно“

То и ЗЪБ през г@аза може да се извади и не е невъзможно, но трябва да си адският ТЪПунгер да го направиш това.

Coca Cola
Coca Cola

„Нямат шанс да препратят e-mail с прикачен файл към него…“

Това, че не знаеш защо с Apple Mail и iCloud може да пратиш гигабайтови файлове като прикачени е твой ЛИЧЕН проблем, доказваш НЕГРАМОТНОСТ, която не ти дава право да коментираш продукт, който НЕ ПОЛЗВАШ и НЕ ЗНАЕШ как работи

Бахти
Бахти

„Това, че не знаеш защо с Apple Mail и iCloud може да пратиш“

Някой да е написал нещо за изпращане?! Ама как да очакваш от КУХА лейка да направи разлика м/у изпращане и препращане… То IQ-то, което е по-малко от номера на обувките ви, няма как да ви позволи да осмислите тази малка и ЕЛЕМЕНТАРНА разлика.

Калин
Калин

Хората подготвият презентацията си за два дни. Срещата е уредена „аналогово“, на паркинга 😀
Да ви имам и шебеците 😀

Coca Cola
Coca Cola

IBM, корпорация с 79,591 милиарда щатски долара приход за 2018-та година, архи-враг на IBM, премина изцяло на MacBook Pro, iPad, МакОС и АйОС за да…спести пари от поддръжка.

С такива като тебе, България е затънала в мизерията, зщаото мисленето ви е мизерно и недългосрочно!