Apple представи видео, демонстриращо корпоративното използване на своите устройства

8
449

В началото на седмицата компанията Apple публикува нов рекламен клип, в който в шеговита форма се показва, по какъв начин корпорациите могат да използват преимуществата на нейната екосистема.

Триминутното видео носи името The Underdogs и показва четирима души, които само за два дни успяват да уредят важна среща благодарение на мобилните устройства на Apple.

Компанията качи клипа на специалната страница Apple at Work. На нея с големи подробности са показани примери на успешно партньорство на Apple с компании като Capital One, British Airways и SFK.

„Продуктите на Apple се разработват, за да ни помагат в работата и ежедневния живот. Още сега с тяхна помощ е възможно опростяването на работния процес, времето може да се изразходва по-продуктивно, по-често се използва творческия подход, а съвместната работа е по-гладка. Когато имат достъп до iPhone, iPad и Mac, служителите могат да работят и върху най-сложните проекти и да показват своето виждане за бъдещето на съответния отрасъл“ – се казва в уеб сайта.

Клипът бе показан малко след стана известно, че Apple изгуби съдебното дело срещу Swatch за сходните рекламни слогани. Да си припомним, че Apple счете фразата Tick Different (тиктакай различно), която Swatch използва за реклама на своите часовници, твърде подобна на нейния стар слоган Think Different (мисли различно). Но швейцарския съд не се съгласи с тази теза.


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

8 Коментара
стари
нови
Отзиви
Всички коментари