Появилата се на 8 април информация за плановете на Apple да представи на пазара iPhone 8 и iPhone 8 Plus (PRODUCT)RED Special Edition с червен цвят на корпуса бе официално потвърдена в официалния уебсайт на корпорацията.

В някои държави, продажбите на новия айфон ще започнат на 13 април. В момента е възможно предварителното поръчване на устройството.

Да си припомним, че част от средствата, спечелени от програмата RED директно се превежда на фондацията за борба с туберколозата и спина. Особено внимание се обръща на изключване предаването на вируса от майката към детето. Програмата RED бе основана през 2006 година и оттогава Apple е прехвърлила в този фонд над $160 милиона.

iPhone 8 и iPhone 8 Plus имат корпуси от много здраво закалено стъкло, рама от алуминиева сплав, дисплей Retina HD и процесор A11 Bionic с поддръжката на технологиите за виртуална реалност. Двойната камера на телефона предлага заснемане в пет различни стила. Смартфоните разполагат с безжично зареждане.

Смартфоните iPhone 8 и iPhone 8 Plus RED Special Edition се продават при цена $699.

Заедно с червените айфони се продава и ограничена серия от кожения калъф Leather Folio, също с червен цвят. Цената на калъфа е $99.

Абонирай се
Извести ме за
guest
10 Коментара
стари
нови
Отзиви
Всички коментари