Blackview BV9800 Pro: първият издръжлив смартфон с инфрачервена камера, подходящ за приключения на открито

0
1242

По дефиниция приключенията трябва да включват елементи на забавление, трепети, а понякога и доза страх. Повече удоволствие от различните приключения се получават когато има подходяща екипировка и когато знаете, че сте в безопасност. Компанията Blackview представи новия издръжлив смартфон BV9800 Pro: първият мобилен телефон, идеален за приключения на открито.

Смартфонът BV9800 Pro дава възможност на сериозните авантюристи да бъдат винаги информирани и да знаят, че са в безопасност. Със своите 48 МР камера, IP68, IP69K и MIL-STD-810G сертификати, GPS, GLONASS и BEIDOU навигационни системи, сензор за атмосферното налягане и 6580 mAh батерия, BV9800 Pro осигурява разширена функционалност, 840 часа автономна работа или 27 часа непрекъснати разговори. Вградената термична камера FLIR® Lepton® регистрира и изобразява топлинното изображение, което е невидимо за човешките очи. Инфрачервеното зрение е ключова особеност в области като Националната отбрана, обществената безопасност, пожарната безопасност. С помощта на термалната камера може да се извършва диагностика и проверка на комуналните услуги – парно, топла вода, строителство и т.н. Възможността за създаване на изображение от топлинните разлики дава възможност на потребителите да виждат в пълна тъмнина и да знаят температурата на всички обекти в кадъра. Да се спрем по-подробно на това, как инфрачервеното зрение помага в приключенията на открито.

Можете да направите топлинна снимка на обектите под всякакъв ъгъл

Този нов издръжлив мобилен телефон на Blackview има критично важни възможности, които могат да го превърнат в стандартно допълнение за всички, обичащи приключенията. Често се налага да се запали огън на открито, за да може да се готви и да има топлина. Подобно на използваните от пожарникарите мобилни термични камери, с които се проверява за горещи точки в сградите, BV9800 Pro може да покаже дали лагерният огън е напълно изгасен и вече можете да спите. А докато седите край огъня можете да разберете дали този шум в гората е от някое голямо животно или вашият приятел се опитва да ви уплаши.

Можете да правите снимки на скрили се животни

Много животни имат естествен камуфлаж, който ги скрива в природата, и те не се виждат с просто око. Хората които обичат да правят снимки в дивата природа могат да регистрират топлинното излъчване на животните Когато разберете точното местонахождение на животното, можете да направите безценен кадър на животните в естествената им среда с помощта на камерата Sony 48MP.

Можете да направите снимка на човек в пълна тъмнина на разстояние от 5 до 50 фута (от 1,5 до 15 метра)

Специализираните инфрачервени камери се използват за спасяване на хора при бедствие и за преследване на заподозрени. Термичните камери са особено полезни при пълна тъмнина, когато традиционната камера е безполезна. Има безброй новини за изгубени туристи, деца и домашни любимци, които са открити през нощта с помощта на инфрачервена камера. Тези инциденти могат да станат и на открито, а BV9800 Pro може да бъде особено полезен в това отношение. Той може да забележи обект с големината на човек от разстояние до 30 метра в тъмното.

За научите повече за BV9800 Pro и за новите функции, осигурени от инфрачервената камера, които могат да ви помогнат в следващото ви приключени или когато сте вкъщи или работите върху някакъв проект на открито, посетете уеб сайта на Blackview.

 


Платено съобщение

ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
  Абонирай се  
Извести ме за