Galaxy Note 10+ бе огъван, драскан и пален

2
1334

Видеоблогърът Зак JerryRigEverything Нилсън за пореден път провери, колко усилия са необходими, за да се повреди един съвсем нов флагмански смартфон. Този път в ръцете на тестера попадна Galaxy Note 10+ – най-новият и най-съвършен мобилен телефон на Samsung. Блогърът се опита да надраска различните компоненти на устройството, нагря екрана и провери доколко корпусът на мобилното устройство е устойчив на деформация.

Задният панел и закаленото стъкло, защитаващо екрана на смартфона и предната камера се оказаха твърде трудни за надраскване. Те имат твърдост от 6-та степен по скалата на Моос и без проблеми могат да бъдат поставяни в джобовете заедно с монети, ключове и други подобни. Скенерът за пръстови отпечатъци е ултразвуков и е поставен под екрана на устройството и надраскването на дисплея не му оказва влияние.

Както и при предишните модели алуминиевата рамка може да бъде одраскана с помощта на почти всякакви материали, а с по-качествен канцеларски нож може да се отдели и стружка. Стилусът S Pen както преди е направен от пластмаса и се счупва наполовина без никакви особени усилия.

При нагряване на дисплея на Galaxy Note 10+ с газова запалка се образува бяло петно, което бързо изчезва. JerryRigEverything не успя да сгъне или счупи смартфона наполовина само с ръцете си – явно конструкцията от алуминиева рама и стъклени панели продължава да е все така здрава, както и при предишните поколения Galaxy Note.

2
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
1 Коментари
1 Отговори на коментарите
0 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
aaa
aaa

„провери, колко“ Десподов, обясни ни защо след думата „провери“ поставяте препинателен знак?????????????????????????

Даниел Десподов
Даниел Десподов

Моля, коментарите със забелязаните грешки изпращайте на https://www.kaldata.com/forums/profile/183973-даниел-десподов/ и оттам „Съобщение“- така няма да отнемаме вниманието на всички. Благодаря.