Вече бе потвърдено, че на 4 октомври Google официално ще представи флагманските смартфони Pixel 2 и Pixel 2 XL, които ще имат съществени промени в сравнение с миналогодишните модели.

Очакват се нов, по-мощен процесор, камера, поддръжката на редица нови технологии, а дизайнът може би няма да има съществени промени. Но по време на същото събитие ще бъде представен и флагмана Google Ultra Pixel, който медиите побързаха да нарекат безрамковия убиец на iPhone X.

Най-новата информация за този смартфон публикува известният блогър Арун Майини, който показа в своя YouTube канал клип, показващ новия Google Ultra Pixel. Блогърът каза, че е получил снимката от самия офис на американската компания. Това е третият по ред флагман на Google и се позиционира като по-добра алтернатива на iPhone X, понеже ще има безрамков екран и навярно лицев скенер.

На една от снимките добре се вижда екранът на на смартфона със стартираната презентация, вече подготвена за 4 октомври. Очевидно е, че интернет гигантът се подготвя за предстоящото събитие. На слайда се вижда и надписа Ultra Pixel phone by Google.

На една от снимките се виждат и трите нови смартфона на Google – Pixel 2, Pixel 2 XL и Ultra Pixel, там се вижда и малко странната фраза „The future of Android is Fluid“ (Бъдещето на Android е течност). Счита се, че това е намек за използването на течнокристален дисплей.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
8 Коментара
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари