XnConvert 1.96.0 Final

0
2328

XnConvert е програма за лесно и бързо конвертиране на графични файлове, която поддържа над 400 графични формата в единичен или групов режим. Приложението се разработва за Windows, MacOSX и Linux.

Освен това, XnConvert дава възможност за преоразмеряване на изображенията, добавяне на воден знак, промяна на контраста, яркостта или наситеността на снимките, прилагане на филтри и много други.

XnConvert е лесна за използване програма, с която можете да обработвате по разнообразен начин различни изображения и снимки. Можете да конвертирате изображенията от еди формат в друг, като се поддържа едновремнно добавяне и обработка на цели папки с файлове.

Интерфейсът на програмата е организиран в табове, което улеснява прехода между отделните опции на програмата. Могат да се променят името, датата на създаване, EXIF-данните, рейтинга и други свойства на обработваните изображения. Достъпни са функции за Crop, огледално превръщане, преоразмеряване, промяна баланса на цветовете, изчистване на мета-данните, добавяне на текст и воден знак към изображенията и др.

Могат да се добавят и някои стандартни ефекти: „негативизиране“, „нормализиране“, „насищане“, „сепиа“-ефект, „замъгляване“, „зостряне“ и „омекотяване“. при все това, програмата е напълно безплатна и нейн автор е създателят на популярния виевер за изображения XnView. Лиценз: Безплатен (Freeware).

Промени в XnConvert 1.96.0 Final:

1779: [Bug] Batch convert: ‘Same as original’ no more here
1778: [Bug] Batch convert: Wrong counting of read-only files

1775: [New] Batch convert: ‘save log’ menu
1772: [New] Batch convert: Extensions for hot folders
1771: [Bug] Batch convert: output format x2
1769: [Bug] Batch convert: resize by ‘Height’ ignore value
1764: [Bug] Batch convert: Crash with ‘levels’
1763: [Bug] Thumbnail Labels not updated after changing category
1755: [Bug] Some WebP can’t be loaded

Официална страница
Изтегли: XnConvert 1.96.0 за Windows 32-bit (17.7 MB)
Изтегли: XnConvert 1.96.0 за Windows 64-bit (26.3 MB)
Изтегли: XnConvert 1.96.0 Portable за Windows 64-bit (37.9 MB)
Изтегли: XnConvert 1.96.0 за Linux (32.2 MB)
Изтегли: XnConvert 1.96.0 за MacOS (19.1 MB)


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

0 Коментара
Отзиви
Всички коментари