HMD Global ще покаже нов смартфон Nokia на 4 октомври в Лондон

1
426

Компанията HMD Global започна да изпраща покани за мероприятие, което ще се състои на 4 октомври в Лондон. Според текста в поканите, HMD Global възнамерява да представи нов смартфон. Името на устройството не се съобщава, а медиите считат, че ще бъде представен телефона Nokia 7.1 Plus.

Има вероятност HMD Global да покаже дългоочаквания смартфон Nokia 9. Въпреки че по-рано тази година компанията вече представи Nokia 8 Sirocco, мнозина все още очакват да видят появата на „наистина флагманско устройство“ в рамките на този бранд.

Според изтеклата към днешен ден информация, смартфонът Nokia 9 може да има петорна основна камера с фотосензори, разположени като патроните в револвер. В същото време Nokia 7.1 Plus ще има на задния панел „само“ два оптични сензора. Във всички случаи, може да очакваме оптиката на Zeiss. Топ моделът се очаква да се базира на системата-върху-чипа Snapdragon 845. Логично е да се предположи, че Nokia 7.1 Plus ще използва не толкова мощен процесор, а например SoC Snapdragon 710, допълнена с 6 GB оперативна памет. Очаква се и двата смартфона да участват в програмата Android One.

Каква е истината ще можем да разберем след около три седмици.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
1 Коментар
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари