7.6 C
София

HTC потвърди новия дизайн на есенния флагман

Най-четени

Светослав Димитровhttps://www.kaldata.com/
Занимава се със създаване на съдържание за уеб от 2009 г. с над 9000 написани новини за Калдата. Интересува се от SMM, Афилиейт и др.
На годишното събрание на акционерите на HTC, генералният директор на компанията Шер Уонг се извини за поредния спад в цените на акциите и официално потвърди предстоящото пускане на съвсем новия флагман, който по според него ще позволи да се реабилитира неуспеха на One M9. Това устройство ще бъде анонсирано през октомври!

Шер Уонг отбеляза, че това е изцяло преработен смартфон, който изобщо няма да прилича на представените до момента устройства. На първо място това се отнася до дизайна – за внушителния вид на този апарат ще се обърне специално внимание, тъй като именно дизайна винаги е била едно от основните предимства на смартфоните от HTC. Също така са били споменати и „иновативните функции“, въпреки, че какво точно се има предвид под тези думи за сега не е ясно.

Тази новина потвърждава и новите сведения за пускането на нова линия от устройства на HTC преди края на годината. Именно на първия модел, компанията възлага много надежда, но в случая не става дума за модела One M10, тъй като той се очаква следващата година.

Анонсираният днес HTC One ME, а и моделите от рода на M9 + доказаха, че тайванският производител напълно е способен да е в крак с времето и да показва устройства с най-нов хардуер. Друг е въпроса относно дизайна, който не се харесва дори и на най-верните фенове на марката. Надяваме се, че мнението на потребителите ще стане основа за разработката на нов външен вид за новите устройства на компанията.

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари

Нови ревюта

Подобни новини