Съвсем скоро се очаква анонсът на флагманския смартфона Meizu Pro 7 с топ-хардуер.

Една от особеностите на това мобилно устройство е фирменият бутон mTouch, в който ще бъде вграден дисплеят mDisplay. В уеб-пространството се появиха няколко реални снимки и компютърни рендери, които показват някакъв голям допълнителен модул на гърба на смартфона. Предполагаше се, че това е нещо свързано с безжичното зареждане, понеже корпусът е направен от метал, но сега се изясни истинското предназначение.

Оказа се, че това е допълнителен модул, интегриран в металния корпус на смартфона, който включва двойна камера, светодиодна фотосветкавица, бутони за регулиране силата на звука и допълнителен дисплей с диагонал около 2 инча. Според публикуваните вчера снимки, вторият дисплей в Meizu Pro 7 ще бъде монохромен и ще поддържа десктоп режим.

Върху дисплея на гърба на смартфона ще се извежда информация за позвъняванията, за по-значителните събития и други. Интересна функция, но пазарните аналитици недоумяват, защо някой ще гледа гърба на смартфона, след като отпред има великолепен OLED дисплей.

Meizu все още не съобщава официалната дата на анонса а флагмана Pro 7, но устройството навярно ще бъде представено през този или следващия месец, понеже за 20 юни е планиран анонса на OnePlus 5 – един от главните конкуренти на Meizu Pro 7.

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари