Motorola анонсира продажбите на сгъваемия смартфон Razr

0
1172

Принадлежащата на Lenovo компания Motorola е готова да започне продажбите на смартфона Razr. Предварителните поръчки ще започнат да се приемат на 26 януари, а доставките стартират на 6 февруари тази година.

Първоначално Razr ще се продава само в САЩ. Той ще се предлага от мобилния оператор Verizon, чрез веригата магазини Wallmart и в сайта на Motorola. Цената на мобилното устройство е $1500.

Motorola планираше да започне продажбите в края на месец декември миналата година, но всичко бе отложено с един месец. Очаква се Motorola Razr да се появи и в Европа.

Новият Razr има същия форм фактор като модела от 2004 година. Но новият смартфон е оборудван със сгъваем екран и съвременен хардуер. Той се базира на системата върху чипа Qualcomm Snapdragon 710 и разполага с 6 GB оперативна памет, 128 GB флаш диск и USB Type-C порт. Смартфонът поддържа eSIM технологията и работи под управлението на операционната система Android 9. Добавен е и специален режим с имитация на интерфейса на оригиналния модел Razr V3. При този режим в долната част на екрана се появява виртуална клавиатура.

Размерът на диагонала на сгъваемия екран е 6,2 инча. Той има специално покритие, което го защитава от драскотини. Скенерът за пръстови отпечатъци е поставен в долната част на мобилното устройство.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
  Абонирай се  
Извести ме за