OnePlus 7T: Какво очакваме да видим

0
594

OnePlus 7 и OnePlus 7 Pro не са никак стари, но обикновено One Plus освежава гамата с модел „T“ през есента, и очакваме същото да се случи и тази година

Може би е изненадващо, тъй като моделът Pro е новото попълнение от портфолиото на китайския производител, известен с предлагането на добри смартфони с високо качество и параметри на достъпни цени. Слуховете за One Plus 7T зачестяват все повече, така че изглежда няма промяна в стратегията на компанията.

Предвид, че идва толкова скоро след One Plus 7, не очакваме особено големи промени, но има някои неща, които всички се надяваме да видим, които ще изброим по-долу. Също така представяме ключови новини и течове около One Plus 7T

Течове показват, че може да има големи промени в камерата на One Plus 7T. Следващият телефон на One Plus, вероятно ще се появи през октомври. Вероятно цената му няма да е чак толкова ниска, в никакъв случай бюджетна, но ще струва по-малко от повечето флагмани на големите технологични гиганти и концерни. Има слух, че устройството ще бъде представено в Индия на 26 септември.

След това предстои да видим устройството на САЩ и Европа на 10 октомври и неговите продажби да започнат от 15-ти октомври, но не е сигурно дали продажбите ще бъдат за целия свят, или само някои региони.

TechRadar получи доста информация около предстоящия смартфон, и техните изводи са, че вероятно оповестените дати са верни.

OnePlus 6T бе анонсиран през октомври 2018 г, и беше пуснат в продажба на големите пазари през ноември същата година, докато One Plus 5T и One Plus 3T бяха обявени и пуснати в продажба през месец ноември в годините им на представяне, така че това е още нещо, което придава тежест на изтеклите дати.

Що се отнася до цената, първо трябва да се отбележи че очакваме да видим два нови телефона – One Plus 7T и One Plus 7T Pro. Но при всички случаи, не очакваме цените да са много различни от тези на моделите One Plus 7 и 7 Pro, но все пак е възможно леко повишение.

Това ще рече, че за начална цена може да приемем най-малко 600 щатски долара за One Plus 7T и най-малко 669 долара за One Plus 7T Pro. Трябва да отбележим, че стандартният One Plus 7 официално не е достъпен в САЩ, а нито един от моделите на компанията не се е появявал на пазарите в Австралия.

Новини и слухове за One Plus 7T

Няма особено много информация и течове около стандартния One Plus 7T, но изпълнителният директор на компанията потвърди, че до края на годината ще видим нов телефон One Plus с поддръжка на 5G, така че почти сигурно става въпрос за One Plus 7T.

В китайската социална мрежа Weibo, бяха показани няколко теча на тийзъри и слухове около предстоящите модели, както и реални изображения.

Виждаме извит екран без рамки, и конфигурация от три задни камери. Решетката на говорителя над екрана изглежда е подчертана, което предполага, че има подобрение в звука.

Същият дизайн може да се види на изтеклите снимки по-долу, въпреки че медията IBTimes India твърди, че получените изображения просто показва One Plus 7 Pro

Това е интересно, тъй като говорителят тук изглежда по-силно изпъкнал, отколкото на 7 Pro, но може да е само козметична промяна. Има логика в това дизайнът да остане един и същ, тъй като „T“ моделите обикновено са сходни, само с някои специфични промени.

Какво искаме да видим?

OnePlus 7 и One Plus 7 Pro са добри апарати, но все пак потребителите очакват някои подобрения

Камера на топ ниво

Докато и One Plus 7/7 Pro имат сносни камери, те не са сред най-добрите и от тях не можем да очакваме чудеса, и това е нормално за производител, който предлага по-достъпни цени.

За това се надяваме, че One Plus 7T/7T Pro ще предложат наистина добри камери. Особено искаме да видим подобрено качество на снимките при ниска осветеност, заедно с по-добро оптично или цифрово приближение.

IP сертификат

One Plus, твърди, че One Plus 7 има известна водоустойчивост, както доста от смартфоните на пазара в момента, но няма официален IP сертификат, което не дава гаранция за неговата водоиздържливост.

Липсата на такъв сертификат очевидно е още една икономия, за да предложи производителя възможно най-ниски цени.

Предна камера над екрана

Стандартният One Plus 7 има капковидна изрезка на екрана за предната си камера. Междувременно One Plus 7 Pro има механизъм за изскачаща камера, което е по-модерния вариант, но я прави и по-уязвима. Друг недостатък на изскачащия механизъм, е че забавя отключването на устройството с лицево разпознаване, тъй като трябва да изчакате нейното изскачане, а също така може бързо да износи механизма, ако се използва десетки пъти на ден. За това, потребителите биха искали да видят в One Plus 7T камера в екрана.

Безжично зареждане

Едно от нещата, с които сме свикнали флагманите да вървят, все още не се предлага от One Plus, и това е безжичното зареждане. Наистина очакваме най-сетне да го видим.

Също потребителите биха се зарадвали на по-тънка, лека и малка конструкция и по-голяма батерия с подобрена продължителност.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
  Абонирай се  
Извести ме за