Oppo Find X иска да ви привлече с 93.8 процента съотношение екран-корпус

1
660
Oppo ще представи в утрешния ден дългоочакван истински флагман под името Find X. Телефонът бе тийзнат няколко пъти от компанията в социалната мрежа Weibo, но най-новото изображение ни дава известна информация на дисплея. Според публикацията, Find X ще има масивно съотношение между екран и тяло от 93.8 процента с практически несъществуващ преден панел.

Според видеореклама, която се появи през уикенда на CCTV1, телефонът няма да има камери на предната или задната част. Вместо това, цялата горна част на рамката ще се покачи над корпуса и там ще бъде скрита настройката на двойната камера, включително и светодиодната светкавица.

Ако изображението е реално, а не някакъв маркетингов трик, това ще бъде второто впечатляващо нововъведение в рамките на една седмица, точно след като vivo представи NEX телефоните със селфи камерата, надничаща от върха.

Утрешното представяне се провежда в Париж и ние, разбира се, ще отразим флагмана на Oppo, и ще ви предоставим нашите впечатления непосредствено след обявяването.

1
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
1 Коментари
0 Отговори на коментарите
1 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
1 Автори на коментарите
Биткойн = Балон = Пирамида Автори на последните коментари
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
Биткойн = Балон = Пирамида
Биткойн = Балон = Пирамида

След като практически преден панел не съществува, къде е разликата между 100% и 93.8%? Едни 6.2% се губят. Май май пак ще излезе шашма като Lenovoto от тия дни.