Oukitel представи нов смартфон с градиентен цвят, 4/64 GB памети и цена $99

5
169

Тази година сред смартфоните освен прореза в екрана, голямо разпространение получи градиентният цвят на корпуса. Първият смартфон с преливащ цвят бе Huawei P20 Pro и много се хареса на потребителите. Хората са очаровани от градиентния цвят на смартфона, който плавно прелива от един цвят към друг. Oukitel вече представи флагманския модел U23, в който цветът плавно прелива от синьо до пурпурно и зависи от ъгъла на гледане. А сега Oukitel представя новия смартфона Oukitel U25 Pro с фантастичен градиентен цвят, ниска цена, чудесен дизайн и съвсем ниска цена.

За разлика от предишния модел, цветът на който преливаше от синьо до лилаво, градиентът на новия U25 Pro е от лилаво до черно. Гледано от различни ъгли, могат да се видят лилав, черен и син цвят които се преплитат мистериозно красиво.

U25 Pro е оборудван с 5,5-инчов дисплей с резолюция 1920х1080 пиксела. Използва се LCD матрица на LG, покрита със закаленото стъкло Asahi. Телефонът се базира на бърз 8-ядрен процесор. Компанията предлага два модела: U25 Pro и U25. U25 Pro има 4 GB оперативна памет и 64 GB флаш-диск, докато U25 има 3/32 GB памети.

Според Oukitel, новият OUKITEL U25 Pro трябва да излезе на пазара още този месец. И двата нови модела са с изненадващо приятна цена. U25 още не обявен, но за U25 Pro се знае, че първоначално ще се продава при цена едва $99,99. Това е важно, понеже на пазара на практика няма смартфони с 8-ядрен процесор, 4 GB оперативна памет и цена под $100. Новият U25 Pro трябва да излезе през следващите две-три седмици и съвсем скоро ще разберем неговите подробни технически характеристики. Харесва ли ви OUKITEL U25 Pro?

 


Платено съобщение

5
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
4 Коментари
1 Отговори на коментарите
5 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
5 Автори на коментарите
KaloianmagicmanIvanhoe.Четящ(*) Автори на последните коментари
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
(*)
(*)

Не

Четящ
Четящ

Доказано е, че ако платиш малко за добър хардуер, обикновено си доплащаш докато ползваш телефона (реклами, събиране на данни от потребителите и продажбата им на трети страни)… Безплатен обяд няма!

Ivanhoe.
Ivanhoe.

За 200лв.,какво повече ?!

magicman
magicman

цената на този телефон е 209, 99$

Kaloian
Kaloian

Ти как разбра след като даже не са стартирали продажбите ве разбирач?