fbpx
2.2 C
София

Razr 5G: концепцията, която поставя дизайна на първо място и осигурява неповторимо изживяване със смартфона

Най-четени

Новият motorola razr 5G продължава да залага на емблематичния минималистичен дизайн, като същевременно предлага нови, мощни функции, като например подобрен външен дисплей за бърз преглед ( Quick View), най-новите 5G скорости и най-модерната камера за селфи в света.

При разработка на razr 5G водещ принцип е дизайнът преди всичко, както и директната обратна връзка от потребителите. Това е единственият сгъваем телефон с форма на мида, който е напълно способен да работи, когато е изцяло затворен. Новият форм фактор не променя начина, по който потребителите взаимодействат с телефона си, благодарение на напълно уникалния дизайн с двоен екран. С него razr 5G се представя като никой друг смартфон на пазара. Някои от любимите ни функции:

  • Сгъваемият дизайн с двоен екран ви държи свързан независимо дали устройството е отворено или затворено, за напълно ново техническо преживяване от следващо поколение.
  • Преглеждай (ед. ч.)известия, извършвай обаждания, прави селфита, отговаряй на съобщения, пускай песни, получавай напътствия, плащай с докосване, попитайте Google Асистент и още
  • 48MP камера с технологията Quad Pixel, оптичното стабилизиране на изображението и лазерната технология за автоматично фокусиране е най-модерната селфи камера на пазара, когато телефонът е затворен.
  • Quick View дисплеят и Flex View са направени, за да работят заедно. Каквото и да виждате на Quick View, се придвижва магически към по-големия дисплей Flex View в момента, в който се отвори

Благодарение създадената с нулева пролука панта, razr5G се сгъва изцяло наполовина с практически нулево пространство между двата дисплея. Ние поставихме нашата динамична сгъваема система на тест-интензивен флип, изпускане, температура и други стрес-тестове, за да се гарантира дълголетие и надеждност Нашият тестов цикъл на сгъване показа, че razr е създаден да издържи безпроблемно над 200 000 отваряния

Razr 5G е емблематичният телефон с модерен привкус, доказващ, че най-голямото въздействие може да дойде от най-малкия пакет.

Устройството се предлага в цвят Polished Graphite на цена от 2999 лева и е налично в България от 1 октомври . Нашето ревю за него можете да прочетете тук.

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари

Нови ревюта

Подобни новини