Samsung анонсира безжичните слушалки Galaxy Buds Plus с по два говорителя и по три микрофона

3
946

Заедно със смартфоните Galaxy S20 и Galaxy Z Flip компанията Samsung анонсира и безжичните слушалки Galaxy Buds Plus. Дизайнът е същият като при предишните модели, но са направени редица подобрения. Новите слушалки изглежда ще бъдат директни конкуренти на AirPods, понеже са съвместими с iOS 10 и нагоре.

Безжичните слушалки Galaxy Buds Plus имат по два говорителя – за ниските и за високите честоти, като по този начин значително се подобрява качеството на звука, според производителя – с 40%. Всяка слушалка има по три микрофона, което повишава прихващането на гласа по време на телефонните разговори. Добавена е и нова функция за бързо стартиране на Spotify – това става чрез по-дълго притискане на лявата слушалка.

Друга съществена промяна е увеличеното време на автономна работа. Безжичните слушалки на Samsung от второ поколение могат да работят 11 часа в режим на слушане на музика. Боксът към тях увеличава времето на автономна работа до 22 часа. Поддържа се технология за бързо зареждане, с която слушалките за 3 минути се зареждат за един час слушане на музика. Всяка слушалка има акумулаторна батерия с капацитет 85 mAh, а в кейса е поставена 270 mAh батерия.

Продажбите на безжичните слушалки Samsung Galaxy Buds Plus стартират на 14 февруари тази година при цена $149. Предлагат се модели с бял, черен и син цвят на корпуса.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
3 Коментара
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари