Samsung анонсира безжичните слушалки Galaxy Buds Plus с по два говорителя и по три микрофона

3
727

Заедно със смартфоните Galaxy S20 и Galaxy Z Flip компанията Samsung анонсира и безжичните слушалки Galaxy Buds Plus. Дизайнът е същият като при предишните модели, но са направени редица подобрения. Новите слушалки изглежда ще бъдат директни конкуренти на AirPods, понеже са съвместими с iOS 10 и нагоре.

Безжичните слушалки Galaxy Buds Plus имат по два говорителя – за ниските и за високите честоти, като по този начин значително се подобрява качеството на звука, според производителя – с 40%. Всяка слушалка има по три микрофона, което повишава прихващането на гласа по време на телефонните разговори. Добавена е и нова функция за бързо стартиране на Spotify – това става чрез по-дълго притискане на лявата слушалка.

Друга съществена промяна е увеличеното време на автономна работа. Безжичните слушалки на Samsung от второ поколение могат да работят 11 часа в режим на слушане на музика. Боксът към тях увеличава времето на автономна работа до 22 часа. Поддържа се технология за бързо зареждане, с която слушалките за 3 минути се зареждат за един час слушане на музика. Всяка слушалка има акумулаторна батерия с капацитет 85 mAh, а в кейса е поставена 270 mAh батерия.

Продажбите на безжичните слушалки Samsung Galaxy Buds Plus стартират на 14 февруари тази година при цена $149. Предлагат се модели с бял, черен и син цвят на корпуса.

3
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
2 Коментари
1 Отговори на коментарите
0 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
Master
Master

Имам галакси бъдс уникални са дори не ги ползвам със самсунг

Спейсекс
Спейсекс

Поддържат ли active noise cancellation? Ако да, са супер за тия пари 🙂

Почти
Почти

Не поддържат active noise cancelation