Samsung вече работи върху два наследника на сгъваемия телефон Galaxy Fold

1
607

Тенденцията на сгъваемите телефони се разразява с пълна сила. Още преди да е утихнало цялото вълнение около революционния Samsung Galaxy Fold, източници на Блуумбърг потвърдиха, че корейската компания подготвя следващото поколение. А то ще се състои не от един, а от два нови смартфона.

Единият ще затваря на конвенционалния принцип „мида“, подобно на телефоните преди десетилетия (и очаквания Motorola Razr). Другият модел ще заимства от функционалността на устройството на Huawei – Mate X. Според неофициална информация ще можем да видим първия телефон още тази година, най-късно началото на следващата.

Междувременно Samsung вече предлага технологиите си на големи компании като Apple и Google, очаквайки всички да ползват нейните гъвкави матрици. Все още не се знае обаче какво ще е търсенето на сгъваемите телефони, след като продажбите им дори не са започнали. След като Samsung вече бе започнала тренда на фаблетите с появата на Galaxy Note серията, компанията отново търси начин да оглави новия технологичен прогрес, използван в гъвкавите устройства.

В тази връзка Samsung търси начини да накара обикновения потребител да отвърне поглед от традиционните смартфони. Компанията обмисля възможността да предлага безплатна подмяна на панела на Galaxy Fold, ако възникнат проблеми след отваряне над десет хиляди пъти. Това определено би било полезен ход, тъй като издръжливостта е особено важна за хардуер, струващ почти 2 хиляди долара.

1
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
1 Коментари
0 Отговори на коментарите
1 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
nababatigaza
nababatigaza

В някои държави -да.Но в България няма нищо безплатно.Тук безплатна е само работната ръка