fbpx
2.9 C
София

Samsung показа рекламни видеа на своята фирмена среда One UI 4.0

Най-четени

Даниел Десподовhttps://www.kaldata.com/
Ежедневен автор на новини. Увличам се от съвременни технологии, оръжие, информационна безопасност, спорт, наука и концепцията Internet of Things.

В края на миналата седмица Samsung представи третата бета версия на своята фирмена среда One UI 4.0, базирана на операционната система Android 12, в която са направени редица нововъведения и подобрения. Що се отнася до стабилната версия, то тя трябва да излезе не по-късно от месец декември тази година. А сега, преди излизането на One UI 4.0, базирана на Android 12, южнокорейската компания публикува два тийзърни клипа, които демонстрират редица подробности за този фирмен потребителски интерфейс.

Първият тийзър показва еволюцията на този интерфейс, започвайки още от One UI 2. При това производителят обръща внимание, че при разработването на всяка следваща версия на своята фирмена среда, той се съобразява с отзивите и предложенията на потребителите, за да я направи максимално логична и удобна. Samsung акцентира вниманието и върху това, че нейният фирмен потребителски интерфейс е станал по-персонализиран, появила се е възможност за по-дълбока настройка на външния вид, добавени са нови уиджети, обновено е приложението за работа с камерата, а тъмната тема вече е на системно ниво.

Във второто видео Samsung се спира по-подробно върху настройките на One UI 4.0, както и върху различните инструменти за обработка на снимките и възможността за бърз обмен на данни с лаптопите на компанията.

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари

Нови ревюта

Подобни новини