По време на среща с журналисти на изложението MWC 2018, ръководителят на мобилния отдел на Samsung ДонгДжин Кох (Dongjin Koh) направи няколко интересни изказвания.

Най-голям интерес предизвика намерението на Samsung Electronics да промени своята бизнес стратегия на пазара на смартфони и че всъщност компанията вече внедрява промените.

По време на пресконференцията веднага след презентацията на Galaxy S9 топ-мениджърът заяви, че досега компанията винаги е искала да бъде първа и да предлага своите смартфони по-рано от другите. В контекста на своето изказване Кох имаше предвид само китайските производители.

Към днешен ден за нас вече не е толкова важно да бъдем първи“ – Отбеляза ДонгДжин Кох. „Сега нашата задача е да предлагаме продуктите си навреме, без да изпреварваме графика и по този начин да повишим тяхната ценност в очите на потребителите„.

Шефът на мобилния отдел на корпорацията Samsung каза още, че новият Samsung Galaxy S9 определено ще реализира повече продажби от предшественика си. Според статистиките, към днешен ден са продадени над 37 милиона Samsung Galaxy S8 и Galaxy S8+. Подобряването на този резултат ще изисква доста усилия – рекламна кампания, отстъпки, замяна на старите телефони и т.н.

Абонирай се
Извести ме за
guest
2 Коментара
стари
нови
Отзиви
Всички коментари