Samsung с видео към собствениците на Galaxy Fold – ето как да се грижат за него

2
1825

Този месец Galaxy Fold най-накрая беше пуснат отново, след като бе изтеглен от пазара по-рано през годината – заради проблеми. Samsung публикува видео, в което показва как потребителите трябва да се грижат за устройствата си.

Става ясно, че ако сме от хората, които не са толкова внимателни със смартфоните, този конкретно не е подходящ за нас. Оказва се, че сгъваемият телефон е доста деликатен и си има определени правила за ползване, въпреки подобренията.

Ето и препоръките:

  • Не премахвайте вградения защитен слой, никога.
  • Не поставяйте протектор на екрана от трети лица, без значение какъв е, на 7.3-инчовия дисплей. Той не е стъклен и ще пострада от залепващото вещество.
  • Не натискайте силно дисплея и не използвайте остри предмети върху него. Тъй като не е направен от стъкло, по-силният натиск и острите нокти ще повредят повърхността.
  • Не носете Fold на плажа, в планината или в пустинята. Пантата е подобрена, но външните обекти все още могат да се промъкнат.
  • Не пръскайте и мокрете Galaxy Fold – не е водоустойчив.
  • Не съхранявайте банковите си карти близо до телефона. Силните магнити, които го държат затворен, могат да увредят запазената в картите информация.

Телефонът не разполага с MIL-STD-810G сертификация, което го прави неподходящ за всеки с малко по-активен начин на живот. При неговата цена, със сигурност трябва да вземем призива на Samsung предвид, ако притежаваме Fold.

Подобни препоръки за употреба биха ли ви отблъснали от устройството?

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
2 Коментара
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари