Samsung с видео към собствениците на Galaxy Fold – ето как да се грижат за него

2
1806

Този месец Galaxy Fold най-накрая беше пуснат отново, след като бе изтеглен от пазара по-рано през годината – заради проблеми. Samsung публикува видео, в което показва как потребителите трябва да се грижат за устройствата си.

Става ясно, че ако сме от хората, които не са толкова внимателни със смартфоните, този конкретно не е подходящ за нас. Оказва се, че сгъваемият телефон е доста деликатен и си има определени правила за ползване, въпреки подобренията.

Ето и препоръките:

  • Не премахвайте вградения защитен слой, никога.
  • Не поставяйте протектор на екрана от трети лица, без значение какъв е, на 7.3-инчовия дисплей. Той не е стъклен и ще пострада от залепващото вещество.
  • Не натискайте силно дисплея и не използвайте остри предмети върху него. Тъй като не е направен от стъкло, по-силният натиск и острите нокти ще повредят повърхността.
  • Не носете Fold на плажа, в планината или в пустинята. Пантата е подобрена, но външните обекти все още могат да се промъкнат.
  • Не пръскайте и мокрете Galaxy Fold – не е водоустойчив.
  • Не съхранявайте банковите си карти близо до телефона. Силните магнити, които го държат затворен, могат да увредят запазената в картите информация.

Телефонът не разполага с MIL-STD-810G сертификация, което го прави неподходящ за всеки с малко по-активен начин на живот. При неговата цена, със сигурност трябва да вземем призива на Samsung предвид, ако притежаваме Fold.

Подобни препоръки за употреба биха ли ви отблъснали от устройството?

2
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
2 Коментари
0 Отговори на коментарите
0 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
U4en
U4en

Не го сгъваш правилно.

Kuzmanovv
Kuzmanovv

Да се чуди човек да плаче или да се смее. Кратка рецензия на видеото – най-добре НЕ ползвайте Galaxy Fold … 🤓 … ще се отрази здравословно на банковата Ви сметка.