Следващият сгъваем смартфон на Samsung, вероятно наричан Galaxy Fold 2, се очаква да донесе някои големи подобрения, които искахме да видим в първия телефон. Няколко доклада от Южна Корея, появили се днес, дават повече информация какво да очакваме от устройството.

Според ETNews, вътрешният дисплеи ще бъде с размер от 7.7 инча – малко по-голям от екрана на предшественика. Честотата му на опресняване ще е 120 херца. Ще използва същото ултра тънко стъклено покритие, което видяхме на дисплея на Galaxy Z Flip.

Външният дисплей също ще порасте – до 6.23 инча. В първия телефон имахме 4.6-инчов екран, който не беше достатъчно голям за доста от потребителите. Тук честотата на опресняване ще бъде 60 херца. Ще бъде покрит с Gorilla Glass.

Пълните спецификации, които се появиха в доклада

Що се отнася до S Pen, изглежда, че Galaxy Fold 2 няма да има писалка

Имаше очаквания такава да се появи в новия модел, но доклад на TheElec твърди, че Samsung се отказва от идеята. Причините са технически и по-точно невъзможността да се измисли как дисплея да издържи както на напрежението от сгъването, така и на това от стайлуса – едновременно.

Анализатор смята, че наличието на S Pen би било възможно, ако се използва пластмасово покритие на дисплея. Добра или лоша новина е, че може да няма S Pen в Galaxy Fold 2? Предимствата от използването на ултра тънко стъкло не са ли повече от предимствата, които би доставил S Pen? Кое предпочитате вие?

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари