Samsung Galaxy S10+ ще има 12 GB RAM и керамичен заден панел

9
1929

Медиите и блогърите най-внимателно следят за появата на някаква вътрешна информация относно новите смартфони на Samsung. Любимата на повечето от тях тема са флагманите и най-вече Galaxy S10+. До излизането на това мобилно устройство на пазара остана около един месец и както се очакваше, всеки ден в Глобалната мрежа се появяват нови подробности за мобилния телефон.

Ако повярваме на технологичните шпиони, то Samsung Galaxy S10+ ще има заден панел от специална керамика и невероятните 12 GB оперативна памет. И още, смартфонът ще разполага с 1 TB флаш диск. Потребителите ще могат да избират модели с бял и черен цвят на корпуса. Популярният блогър @Ice Universe твърди, че керамичният заден панел е изготвен чрез специална технология, която повишава здравината на материала. Върху керамиката ще бъде нанесен слой, имитиращ блясъка на метал.

Към днешен ден, единственият смартфон, който може да предложи 12 GB оперативна памет е Lenovo Z5 Pro GT, а 1 TB флаш диск е ексклузив само за Smartisan R1.

Galaxy S10+ съвсем няма да е първото мобилно устройства с керамичен заден панел. С този материал активно експериментира Xiaomi. А първа да представи на пазара смартфон с керамичен гръб се осмели компанията OnePlus. Това се случи през 2015 година в една от версиите на OnePlus X.

9
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
5 Коментари
4 Отговори на коментарите
8 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
8 Автори на коментарите
Гхаха115Shit manufacturers say!Стефчаbigbang Автори на последните коментари
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
Кольо
Кольо

12GB не са чак толкова невероятни, SoC и в двата варианта, които ще се използуват и собственият на Самсунг и този на Снапдрагон, поддържат до 16GB оперативна памет, включително. Не бих се изненадал, ако до краят на годината, се предложат модели от различни марки с 16GB RAM. „The built-in memory controller supports up to 16 GB LPDDR4x RAM (4 x 16-bit)“Тъй или иначе вече масово се произвеждат памети с 8ГБ обем, а в някои от флагманските смартфони, има място за два такива модула.

nababatigaza
nababatigaza

Такава е тактиката на Samsung.Ще изчакат друг да си сложи главата в торбата,да видят алтернативите,и нищо чудно да чакат Huawei ,One plus или други,и тогава ще сложат 16 гб.Но не е това-страшното е че флагманите им от ден на ден стават непродаваеми,подобно на Apple

bigbang
bigbang

а тази памет защо ти е.. е съвсем отделен въпрос.

115
115

Не бой се, андроида ще я схруска като вафла и пак ще зацикли.

кламе
кламе

2000 $…

Стефча
Стефча

Тотално разхищение на материали са тези смартфони. За компютър тези чипове памет ще се ползват 20 години, а тук най-много 2

Shit manufacturers say!
Shit manufacturers say!

Що не вземат да измислят как да сложат 64gb RAM памет? Така както са започнали…. (Не говоря за Samsung, а за всички производители като цяло)
Аз съм с 6gb (Galaxy S9+) и нямам никакъв проблем!
Кво ще ги правят твзи 12gb?
То да ставаше дума за настолен компютър, който ще се ползва за работа или игри, че да се съглася! А то… телефон… разговори, приложения, интернет, и гледане на клипчета. За какво са ни 12gb!?

115
115

За да може да е актуален и да получава ъпдейти още 4-5г

Гхаха
Гхаха

За разлика от предшествениците си ,s10 ще бъде нечуплив ,когато буде изтърван от 2 см на твърда повърхност. И все пак не дават гаранция производителите