fbpx
-4.2 C
София

Sony продали 12 млн. Xperia устройства през Q4 на миналата година

Най-четени

Методи Дамяновhttps://www.kaldata.com/
В "Калдата" от 2012г. насам. С интереси в сферата на информационната и интернет сигурност, дисруптивните технологии (IoT, AI, облак), видеоигрите с душа и послание и интернет свободата. Фен на Кен Ливайн, Ричард Столман и Джон Пери Барлоу.

От доста време се знае, че мобилното звено на Sony изпитва проблеми, като това доведе след себе си и новините за това, че компанията обмисля намалаяване на броя на устройствата, които пуска през годиниата, като издаваните флагмани се предвижда да се намалят от две на едно устройство на година. Все пак, вземайки предвид очакваните финансов резултати на компанията за последната четвърт на миналата година, изглежда нещата в компанията не изглеждат толкова зле.

От доклада се оказва, че компанията е успяла да продаде 12 милиона устройства с Xperia през последната четвърт на миналата година. Това число е значително по-голямо сравнено с данните за същия период на 2013-а, когато са били продадени 8.8 млн. Устройства.

 Все пак загубите на компанията остават, възлизайки на 1.45 млрд. долара за тримесечието.

 Sony възлагат значителни надежди на новото поколение устройства, които компанията се очаква да представи на изложението MWC 2015, което ще се проведе през март.

Абонирай се
Извести ме за
guest
1 Коментар
стари
нови
Отзиви
Всички коментари
ljo
ljo
4 години

представи на изложението MWC 2015

Нови ревюта

Подобни новини