fbpx
-3.3 C
София

Toyota Touch Life: система за взаимодействие между смартфона и автомобила

Най-четени

Светослав Димитровhttps://www.kaldata.com/
Занимава се със създаване на съдържание за уеб от 2009 г. с над 9000 написани новини за Калдата. Интересува се от SMM, Афилиейт и др.

Автоконцернът Toyota разработи нова автомобила информационно-развлекателна система, носеща името Touch Life, която може да си взаимодейства със смартфона на собственика. По-специално, поддържат се платформите iOS и Symbian Belle. По този начин, изображението от мобилното устройство се транслира на 7-инчов дисплей в медиясистемата на автомобила, като се поддържа и възможността за контрол на някои функции от смартфона. Така например, потребителят може да взаимодейства с музикалния плеър, да получи достъп до социални мрежи, а при случай на работа с iOS може да се работи с навигационния софтуер Garmin StreePilot.

За връзка с автомобила от iPhone е необходимо използването на приложението Application Launcher, което може да бъде купено от App Store. В случай на работа с устройство на Nokia е необходимо използването на приложението MirrorLink. То се поддържа от Symbian-смартфоните, като Nokia 701, Nokia 700, Nokia 603, Nokia 600, Nokia N8, Nokia E7, Nokia C7, Nokia X7 и Nokia C6-01. В по-късен етап, разработчикът обещава поддръжка и за Nokia N9. В бъдеще, Toyota възнамерява да разшири списъка на поддържаните платформи. Нека да добавим, че някои приложения на трети страни в Apple App Store също могат да се използват съвместно с Life Touch. Сред тях са AUPEO! и Stitcher.

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари

Нови ревюта

Mercusys Halo H50G – изгодна Wi-Fi Mesh система за големи жилища

Безжичният интернет е нещо чудесно. Имаме възможност за свързване на всякакви устройства и минимум кабели в къщата. Но нещата понякога не са толкова розови....

Подобни новини