Xiaomi представи смарт часовника Mi Watch Lite с цена $60

0
2465

Xiaomi Mi Watch Lite е на практика международен клонинг на китайската версия на същия смарт часовник Redmi Watch. Принципните разлики са само две: поставен е GPS приемник и е махнат NFC модула за безконтактни разплащания. Останалите технически характеристики са същите: смарт часовникът е оборудван с 1,4 инчов IPS екран с резолюция 320х320 пиксела с плътност на изображението 323 пиксела на инч и максимална яркост 350 кандела на квадратен метър. Предлагат се голям брой цифрови циферблати – над 120 броя.

Смарт часовникът може да извършва непрекъснат мониторинг на пулса, да регистрира качеството на съня и поддържа 11 вида спортна активност. Захранването се осигурява от акумулаторна батерия с капацитет 230 mAh, която гарантира девет дена автономна работа, като зареждането от 0 до 100% се осъществява за около 2 часа. Наличен е Bluetooth 5.0 модул. Устройството е херметично, като защитата от вода е на ниво 5ATM.

Корпусът на смарт часовника Xiaomi Mi Watch Lite е изцяло пластмасов. Габаритните размери са 41 х 35 х 11,9 мм при тегло 35 грама. Предлагат се модели с бежов, черен и син цвят на корпуса, плюс бели, сини, зелени, розови и черни каишки,

Международната версия на смарт часовника Xiaomi Mi Watch Lite вече се продава в AliExpress при цена $60. За сравнение, оригиналният модел Redmi Watch се продава в Китай за 299 юана или приблизително $46.

5 1 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари