18.6 C
София

Blocks+: модулна камера с необичаен външен вид

Най-четени

Даниел Десподовhttps://www.kaldata.com/
Ежедневен автор на новини. Увличам се от съвременни технологии, оръжие, информационна безопасност, спорт, наука и концепцията Internet of Things.

Показаното на фотографиите устройство е създадено от специалистите на компанията Blocks Camera. Новото предложение се нарича Blocks+ и всъщност е многофункционална модулна камера.

Модулната конструкция на тази камера позволява замяната на различните компоненти, като по този начин новата камера се приспособява за различни цели. Допълнителните елементи от устройството на Blocks+ са обективи, допълнителни акумулаторни батерии, миниатюрен дисплей и други.

Предлагат се два модела: Blocks+ и Blocks+ H. Първата модификация може да заснема фотографии с резолюция до 10 мегапиксела, серийно фотографиране със скорост до 5 кадъра в секунда и 2К видео. Вторият модел може да заснема 12 MP фотографии, серийно заснемане със скорост 10 кадъра в секунда и 4К видео. Моделът Blocks+ H се продава с дистанционно, работещи чрез Wi-Fi и модул за стереоскопично фотографиране.

И двата модела разполагат с GPS и Wi-Fi, жироскоп, HDMI изход, стерео микрофони, до четири обектива и вградена акумулаторна батерия. Камерите могат да работят в три различни режима: Action Cam, 3D и 360.

Новата камера събира инвестиция от $200,000 чрез Kickstarter, където модификацията Blocks+ може да бъде предплатена за $350, а Blocks+ H – $450. Доставките трябва да започнат през месец юли 2015 година.

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари

Нови ревюта

HUAWEI MatePad 11 – таблет без конкуренция в своя клас

Таблетите са един от любимите ни продукти за тестване, но отдавна подобно устройство не бе стигало до редакцията ни. Пазарът на този вид технологии...

Подобни новини