Fujifilm FinePix JZ700 е способен да снима видео със скорост 200 к/с

0
32

Fujifilm попълни асортимента си от компактни фотоапарати с модела FinePix JZ700. От отличителните черти на новия продукт може да се отбележи поддръжката на запис на видео при честота 200 к/с. Вярно, компанията не уточнява резолюцията на видеото в този режим. Във Full HD JZ700 може да записва видео с честота 30 к/с. Устройството също така предоставя възможност за серийно снимане при скорост 8 к/с. Интервалът между снимките е 0,9 секунди, така че фотоапаратът може да се използва при снимане на динамични спортни събития.

Основа на FinePix JZ700 е сензор CMOS с размери 1/2,3 инча и 14-мегапикселова резолюция. Обективът Fujinon се характеризира с 8-кратно оптично увеличение и с диапазон на фокусни разстояния 24-192 мм в 35-милиметров еквивалент. Налице е система за оптична стабилизация, компенсираща трептенето и предотвратяваща размиването на обектите. Обхватът на чувствителност е ISO 100-3200.

Устройството е оборудвано с екран с диагонал 2,7 инча и резолюция 230 000 пиксела. За съхранение на заснетия материал се използват карти формат SD, SDHC, SDXC. Апаратът е с размери: 99,4 х 57 х 22,6 мм и с тегло 134 г.

За зареждане на FinePix JZ700 с помощта на USB-кабел не е необходимо да се отстранява литиево-йонната батерия.

В допълнение, във фотоапарата е предвиден режим за панорамни снимки Motion Panorama 360. Моделът също така позволява създаването на интересни фотографии с 3D-ефект чрез комбиниране на две изображения, заснети от различни ъгли, освен това са реализирани редица функции за редактиране на видео, включително изрязване и съединение на фрагменти.

Устройството разполага и с функция за многокадрова обработка, която прави няколко кадъра на една сцена с различни експозиции, а след това ги комбинира в една снимка с ефект HDR (High Dynamic Range).

Цената на новия продукт е $200.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари