Panasonic предлага 5 години гаранция за новите LUMIX фотоапарати

0
455

Новото предложение продължава ограничен период от време, през който можете да получите 5-годишна гаранция за невероятните фотоапарати Panasonic Lumix. За да се възползвате от него е достатъчно да регистрирате закупен продукт в уебсайта, което отнема само няколко минути:

  1. Закупуване на един от изброените по-долу модели фотоапарати Lumix до 14 април 2018 г., във физически или онлайн магазин.
  1. Регистриране на закупения от вас фотоапарат на и попълване на регистрационната форма в срок до 30 дни от датата на покупка на фотоапарата.

Списък на моделите Lumix, участващи в промоцията:

DC-FZ82EP-K

DC-FZ81EP-K

DC-GX800KEGD

DC-GX800KEGK

DC-GX800KEGS

DC-GX800KEGT

DMC-G80EG-K

DMC-G80HEG-K

DMC-G80MEG-K

DMC-G80WEG-K

DMC-GX80CEGK

DMC-GX80CEGS

DMC-GX80EG-K

DMC-GX80EG-S

DMC-GX80EG-T

DMC-GX80HEGK

DMC-GX80HEGS

DMC-GX80KEGK

DMC-GX80KEGS

DMC-GX80KEGT

DMC-GX80NEGK

DMC-GX80WEGK

DMC-GX80WEGS

Продуктите, включени в Промоцията са само и единствено нови, оригинални стоки, закупени в търговски обект или през Интернет сайт на оторизирани от Организатора търговци осъществяващи дейност в рамките на Територията. В частност, Промоцията не е приложима в случай, че закупената стока не е пусната на пазара на Територията или е била закупена извън границите на Територията (например, през Интернет) или е била продадена от физическо лице, което не извършва търговска дейност (например чрез онлайн търг).


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

0 Коментара
Отзиви
Всички коментари