Samsung подготвя новата камера Gear 360 към дебюта на Galaxy S8

0
100

Samsung възнамерява да пусне следващото поколение камери Gear 360 за заснемане на панорамно видео. За това съобщава организацията Bluetooth SIG, която сертифицира устройството под името Next Gear 360.

Джаджата носи продуктовия номер SM-R210 и вече е присъствала по-рано в документацията на Wi-Fi Alliance, а сега тя премина сертификацията на Bluetooth SIG. Очаква се новата камера да бъде пусната едновременно с флагманите Galaxy S8 и Galaxy S8 Plus, анонса на които ще се проведе на събитието Unpacked на 29 март в Ню Йорк.

За спецификациите все още нищо не се знае, но по-вероятно е устройството да поддържа 4K и безжични канали за комуникация.

Първата версия на Samsung Gear 360 излезе в продажба през миналата година. Тя е оборудвана с две Fisheye камери с 15-мегапикселови сензори. Поддържа се снимане на видео с преглед на 360 градуса в резолюция 3840×1920 пиксела с честота 30 кадъра в секунда, както и снимки с резолюция от 30 Мегапиксела. Могат да се правят снимки на 180 градуса с помощта на само единия модул от камерата. Предвидена е и защита от проникване на влага и прах по стандарта IP53.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари