fbpx
-0.4 C
София

Анонс на моноблока Microsoft Surface Studio 2 с видеокарта NVIDIA Pascal и цена $3500

Най-четени

Даниел Десподовhttps://www.kaldata.com/
Ежедневен автор на новини. Увличам се от съвременни технологии, оръжие, информационна безопасност, спорт, наука и концепцията Internet of Things.

Microsoft представи своя нов компютър от типа всичко-в-едно. Това е Surface Studio от второ поколение с 28-инчов дисплей, както и предишния модел. Но техническите характеристики са значително подобрени.

Microsoft Surface Studio 2 е позициониран, като „най-производителният Surface, излизал на пазара“. Но въпреки това, устройството се базира на не най-новия процесор Intel Core i7 от 7-мо поколение. Но за сметка на това компютърът е оборудван с видеокарта на Nvidia с архитектура Pascal. Графичната карта осигурява 50% по-висока производителност.

Повишена е производителността и на дисковата подсистема. Вместо хибридно запомнящо устройство сега се използва SSD с капацитет 2 TB. Новото устройство поддържа Xbox Wireless и Surface Dial.

Дисплеят е с 38% по-ярък от дисплея на Surface Studio от първо поколение. Максималната детайлност е повишена с 22%. Резолюцията на сензорния дисплей е 13,5 милиона пиксела. Поддържа се работата със стилуса Surface Pen, разпознаващ 4096 нива на натиск. Моноблокът разпознава и наклона на стилуса.

Цената на базовия модел на моноблока Surface Studio 2 с процесор Intel Core i7 (Kaby Lake) и 16 GB оперативна памет е $3499. Датата за начало на продажбите не е посочена.

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари

Нови ревюта

Подобни новини