Електронният магазин Tomtop предлага 3-осов портативен стабилизатор за екшън камери при добра цена с голяма отстъпка.

Имате проблем със стабилността на видеоклиповете? Обичате да заснемате пътешествията си до красиви места? 3-осовият гимбал FeiyuTech WG2 е едно перфектно допълнение към екшън камерата, което дава възможност за заснемането на страхотни стабилизирани клипове, където и да сте, когато и да е.

Универсално закрепване

Преди са се спрем по-подробно на този продукт, вероятно ще искате да разберете, с кои устройства е съвместим гимбалът. Това са екшън камерите GoPro Hero 5/4, Session, Yi 4K, SJCAM, EKEN, APEMAN, AKASO и други мобилни устройства с подобни размери. Необходимо е закрепване на камерата в гимбъла и нейното ръчно балансиране.

Добавки и подобрения

FeiyuTech даде името WG2 на нови гимбал, понеже това е следващият модел на стабилизатора Wearable Gimbal. Новата версия е съобразена с предложенията и забележките на потребителите, като новата версия е значително по-добра от предишната. Това е първият водоустойчив гимбал на FeiyuTech, който в комбинация с херметичната екшън камера GoPro Hero 5, дава възможност за заснемане на клипове на дълбочина до 1 метър.

Тегло, размери, батерия

WG2 е направен по такъв начин, че камерата се вгражда в него. Той няма дръжка и е много по-лек в сравнение с другите подобни устройства. Гимбалът тежи само 265 грама и е много компактен. Батерията е с малки размери и капацитет 1500 mAh, осигуряваща 2,5 часа автономна работа. Използват се специални безчеткови електродвигатели с висок въртящ момент, осигуряващи висока мощност при ниска консумация на енергия. Благодарение на малкия капацитет, зареждането става много бързо и е удобно използването на външни акумулаторни батерии.

Характеристики на гимбала Feiyu Tech WG2

 • Водоустойчив
 • Фабрично поставени предварителни маркери за балансиране на различните популярни камери
 • Ръчно закрепване на камерите GoPro Hero4, Hero5 и Session, без използването на каквито и да са инструменти
 • Специални дълги винтове за безопасен и лесен монтаж
 • Завъртане по двете оси на 360° и по третата ос до 70°
 • Time-lapse ефект
 • Функция за автоматично завъртане и възможност за задаване на траектория с начална и крайна точка
 • 1/4-инчови отвори за статив на дъното и гърба, даващи възможност за закрепване върху шлем, велосипед, скейтборд и други
 • Bluetooth дистанционно (продава се отделно)
 • Всички операции се извършват с един бутон
 • Светодиоден индикатор на режимите
 • Мека защитна подложка за транспортиране

Не е необходимо да сте експерт, за да използвате гимбала. Отпред е поставен само един бутон, от който можете да го включите и изключите. Със същия бутон можете да превключвате между трите основни режима на работа: Пълен, Следвай и Заключено.

Цялостният режим дава пълна свобода и камерата е стабилизирана във всяка една посока, към която я насочите. В режим Следвай, едната ос е заключена и камерата се стабилизира при наклон надолу и нагоре. В режим Заключено стабилизацията не действа и камерата е фиксирана.

Гимбалът е една чудесна придобивка за всеки, който притежава екшън камера на GoPro или друго подобно устройство. Стабилизацията работи фантастично и дава възможност за запис на много стабилни клипове. Допълнителните функции са забавни за изпробване и полезни за използване. FewyTech GW2 разполага с най-съвременен софтуер, който редовно се обновява. Гимбалът е ценен и няма да ви разочарова.

Гимбал-стабилизаторът Feiyu Tech WG2 може да бъде закупен оттук
Код на електронния купон за $35 отстъпкаYD4787
Крайна цена: $163,77

 


Платено съобщение

Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

0 Коментара
Отзиви
Всички коментари