Освен много машини, Acer представи на годишното си събитие и… енергийна напитка

0
395

Acer представи няколко нови лаптопа, настолни компютри и монитори на ежегодната си пресконференция, но далеч не се спря в рамките на тях и отиде още по-далеч, като разкри една изцяло нова продуктова категория: енергийни напитки. Така компанията освен, че напълно се вписва в своя профил като влиятелен производител на геймърска техника и аксесоари, достига и отвъд него.

Енергийната напитка се нарича Predator Shot и от името ѝ става ясно, че е насочена към геймърите, които искат да се насладят на тонизираща напитка, докато играят любимите си заглавия на своите Predator устройства. От Acer казват, че енергийната напитка е пълна с витамини и минерали, включително и витамин B и лутеин, и както можете да предположите, солидно количество кофеин. На този етап не са дадени дати за официалното стартиране на продажбите на необичайната за производителя на потребителска електроника стока, нито цените, на които можем да я очакваме, но според дегустациите, които видяхме по време на представянето на изложението на Acer на живо, напитката е напълно годна за пиене и дори се харесва на дегустаторите, което е добро начало за компания, която никога досега не се е занимавала с производство на хранително-вкусови продукти.

„… и всяка друга дейност, незабранена от закона“

Acer не е първата хардуерна компания, която произвежда стоки за директна консумация като енергийни напитки. Razer представи своята линия от енергийни напитки Respawn на пазара миналата година в рамките на изложението E3 2019.

Главният изпълнителен директор на Acer Джейсън Чен дори показа на хората нещо, което изглежда още по-причудливо: новият му геймърски стол Predator, който има два Bluetooth високоговорителя, монтирани на облегалката за глава, както и масажиращи елементи, които помагат на потребителите да останат спокойни, ведри и отпочинали през целия ден, дори след дълго часове на седене.

Контролите са умело интегрирани в десния подлакътник, а Acer казва, че столът ще може да масажира частите от тялото от врата чак до кръста. Това, което е чудесно и за този модел е, че той е съвместим с платформата на Acer Thronos Air. Засега от Acer не са оповестили датата на официално стартиране на продажбите на геймърския стол, нито на каква цена можем да го очакваме.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари