fbpx
8.8 C
София

Появи се концепт на таблета Google Pixel

Най-четени

Светослав Димитровhttps://www.kaldata.com/
Занимава се със създаване на съдържание за уеб от 2009 г. с над 9000 написани новини за Калдата. Интересува се от SMM, Афилиейт и др.

Google по някакъв начин владее софтуерния пазар, но не така стоят нещата с мобилния пазар. Компанията не спира да се опитва да направи нещо значимо на пазара на смартфоните и вероятно тази година може да се доближи максимално до него. Нашият свят се нуждае от нещо ново и свежо, а Google има ресурсите, силата и опита за да го даде.Google вярва в бъдещето на Android и се е ангажирал да го направи единна операционна система, която да работи еднакво добре на смартфони, таблети и сгъваеми телефони. Може би тя уверено върви към изпълнение на плановете си. LetsGoDigital откри патент, изобразяващ таблет, който беше подаден за одобрение преди две години. Спомнете си, че последният таблет на компанията беше Pixel Slate с 12,3-инчов дисплей, който беше пуснат през 2019 г. Наскоро компанията измести фокуса си върху трансформируемите лаптопи, които предлагат предимствата на таблет и лаптоп.

Инженерите на Google обаче са решили да създадат таблет с тънка рамка със „заоблени“ ъгли. При проектирането на задния панел, те също са се отказали от правите линии, предлагайки заоблен „гръб“ за удобно захващане. В резултат, всичко това може да изглежда реално, а графичният дизайнер Джузепе Спинели се е ангажирал да го визуализира. При избора на цветова палитра, ентусиастът се е обърнал към цветовете, които компанията избра за Pixel 6.

Няма гаранция, че Google в крайна сметка ще предложи нещо подобно. Но би било хубаво, ако компанията наистина пусне нова интерпретация на Android-таблетите. Естествено, акцентът трябва да бъде върху операционната система, която този път ще бъде максимално адаптирана за работа с таблети и сгъваеми устройства. Това ще позволи на останалите производители да предложат своите алтернативни решения с подобен софтуер.

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари

Нови ревюта

Подобни новини