Тайванската компания Lian Li вече не за първа година е един от водещите производители на компютърни корпуси и аксесоари в света. Въпреки доста по-високата им цена, изделията на компанията се отличават с оригинален дизайн и високо качество на изработката. Феновете на Lian Li са доста и в нашата страна, затова със сигурност ще им бъде много интересно да се запознаят с новостите на компанията, които тя показа на изложението Computex 2018.

Lian Li тази година дебютира на мероприятието с LanCool корпус под името One. Кутията е получила прозрачен страничен панел и преден матиран детайл от алуминий с LED лента. Постепенно по магазините LanCool One ще се появи през юли на препоръчителната цена от около $90-100.

Корпусът Lian Li PC-O11 Air ще се предлага в две модификации: с LRF RGB подсветка и без нея. В останалата си част, и двата модела ще са идентични. Широкото двукамерно шаси е проектирано така, че да отговаря на потребностите на много компютърни ентусиасти. Сред ключовите особености се нарежда голямото вътрешно пространство с ефективно въздушно охлаждане на компонентите, алуминиева рамка и страничен панел от закалено стъкло. Предварителните поръчки за Lian Li PC-O11 Air ще започнат да се приемат до края на месеца. Препоръчителната цена на базовия модел е $130, а на версията с RGB — $150.

Другият подобен корпус е Lian Li PC-O11 Razer Dynamic Edition, създаден с участието на специалистите от американската компания Razer. Той е базиран на модела PC-O11 Dynamic. Както се досещате, това шаси е насочено предимно към геймърите. То е оборудвано с RGB подсветката Razer Chroma и поддържа фирменото охлаждане Razer Synapse 3. По магазините, Lian Li PC-O11 Dynamic Razer Edition ще се появи през четвъртото тримесечие, а цената му не е оповестена.

И най-накрая, Lian Li показа поредната версия на корпуса-маса под индекса DK-06. На външен вид, устройството наподобява своя предшественик в лицето на DK-05. Подробни технически характеристики не са представени, но е известно, че стендът ще се появи в продажба с наближаването на зимата и ще е с препоръчителна цена от около $1000.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари