9.9 C
София

Първи снимки на Asus Google Nexus?

Най-четени

Изложението Computex 2012 за известно време засенчи най-популярните теми, които иначе с удоволствие обсъжда цялото техно-общество. Но дори това събитие не може да устои на появата на постоянните „слухове“ за новия iPhone или информация за първия таблет на Google. Ресурсът PhoneArena публикува нови данни относно Nexus Tablet, с чието производство, според разпространеното мнение, ще се заеме тайванската компания Asus.

Анонимен потребител е изпратил на PhoneArena снимки, за които се предполага, че представляват ранни проекти за официалните прес-изображения на модела Asus Google Nexus. Според ресурса, устройството ще получи 7-инчов екран, четириядрен процесор Tegra 3, последната версия на мобилната платформа Android и разумна цена в рамките на $ 250.

Ако снимките са истински, то таблетът на Google донякъде ще прилича на голям Galaxy Note, но с двуцветен заден панел. Устройството изглежда доста добре, и дори предлага фронтална камера, както и ключови сензори. Според анонимния източник, част от техническите характеристики на бъдещото устройство ще бъдат 1 GB оперативна памет, процесор Tegra 3 и операционна система Android 4.1 (вместо Android 5.0 Jelly Bean). С новата версия на Android вече е налице известно объркване: същият ресурс – PhoneArena – преди известно време изказа предположение, че Jelly Bean всъщност е Android 4.1.

Можем само да се надяваме, че компанията Google ще покаже новия си таблет възможно най-скоро. Най-подходящо мероприятие за подобен анонс е конференцията Google I/O, която ще се проведе от 27 до 29 юни в Moscone Center, Сан Франциско, САЩ.

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари

Нови ревюта

Подобни новини