Стартираха продажбите на глобалната версия на фитнес гривната Honor Band 5

0
491

Днес в eBay започнаха продажбите на глобалния вариант на фитнес гривната Honor Band 5. Устройството е директен конкурент на аналогичния популярен модел Xiaomi Mi Band 4. Но за разлика от гривната на Xiaomi, тази на Honor има и сензор за нивото на кислород в кръвта (SpO2).

Honor Band 5 моментално стана популярна и първата партида фитнес гривни в Китай бе продадена само за 39 секунди. Не се съобщава колко устройства включва тази партида, но те навярно са десетки хиляди, а обикновено – много повече.

Фитнес гривната е оборудвана с 0,95-инчов AMOLED дисплей с плътност на изображението 282 пиксела на инч, покрит с 2.5D защитно стъкло. Устройството издържа на потапяне във вода на дълбочина до 50 метра и без проблеми може да се ползва в басейна. Предлагат се различни циферблати за вградения часовник, има теми, приемат се уведомленията от смартфона. Устройството се базира на системата върху чипа Apollo 3, налични са 384 KB оперативна памет, 1 MB ROM, 8 MB PSRAM и 32 MB флаш диск. Разстоянието на устойчива връзка със смартфон или друго мобилно устройство е до 10 метра. Използва се 100 mAh литий-полимерна акумулаторна батерия.

Смарт гривната Honor Band 5 може да извършва непрекъснат мониторинг на сърдечния ритъм и определя качеството на съня, като разпознава шест различни типа проблеми със съня.

Глобалната версия на новата фитнес гривна Honor Band 5 вече може да бъде взета от eBay при засега промоционална цена $30,59.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари