43 инчов геймърски монитор – една от изненадите на Acer

7
433

По време на своята годишна голяма презентация, Acer представи редица интересни устройства – ConceptD серията лаптопи, новия Predator Helios 700, два нови премиум Chromebook лаптопа, както и 43-инчовия геймърски монитор Predator CG437K P.

Геймърският монитор Predator CG437K P е с размер на диагонала 43 инча, резолюция 3840х2160 пиксела (4К), като честотата на обновяване на кадрите достига 144 Hz. VA матрицата обхваща 90% от DCI-P цветовото пространство. Новият монитор поддържа HDR режима, а неговата пикова яркост достига немалките 1000 кандела на квадратен метър (обикновените модели обикновено са с максимална яркост до 400 кандела на квадратен метър).

Устройството поддържа технологията AdaptiveSync и има сертификат DisplayHDR 1000. Налични са три HDMI порта, един DisplayPort интерфейс и един USB Type-C порт. Мониторът разполага със сензори за осветеността на помещението и за разстоянието на потребителя до екрана. Първият сензор се използва за автоматичното регулиране на яростта на изображението в зависимост от околната осветеност, а другият автоматично задейства монитора, когато потребителят сяда пред него или го изключва, когато излиза. Друга интересна особеност е наличието на компактно дистанционно.

Геймърският монитор Predator CG437K P първоначално ще се продава в Китай при цена около $1488. Продажбите в САЩ, Европа и Африка ще стартират през месец септември тази година при цена 1299 долара (за територията на САЩ) или 1499 евро за Европа.

7
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
2 Коментари
5 Отговори на коментарите
5 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
5 Автори на коментарите
РадоНе си правКисело ли е гроздето? :)Симеонт'ва е положението Автори на последните коментари
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
дсфдсф
дсфдсф

Значи като видя такива цени и се възпалявам супер много… Цена в щатите – 2247лв, в Китай – 2575лв , а за гейовете в Европа – 2932лв … нямам думи…

т'ва е положението
т'ва е положението

В щатите си имат Втора поправка в конституцията. Не че и те не са под еврейско робство, но опита ли се чифутляка да се ебава твърде много с народа, ще се надигнат 100 милиона човека с 200 милиона пушки и пистолети. А в евр(оГ)ейския съюз вече забраняват на робите и джобно ножче да носят, така че могат да ги е6ат колкото искат.

Симеон
Симеон

Ми поръчай си от САЩ

Не си прав
Не си прав

Обърни се към брюксел, тъй като искате икономическа интервенция и социалдемокрация, Брюксел е наложил импортни такси и универсално европейска VAT такса и национално ДДС. Не предлагащия, а социалистическия съюз, в който ти искаш още повече регулации го прави. И по-зле ще става, докато хората не поискат капитализъм и дерегулация на икономиката.

Симеон
Симеон

Повече от 27″ монитор няма смисъл за игра.

Кисело ли е гроздето? :)
Кисело ли е гроздето? :)

Ти пробвай как е от два метра и половина на 43″ 4К монитор, пък после пак ела да разправяш, че нямало смисъл… Всъщност е точно обратното – на по-малко от 32″ монитор няма смисъл от 4К резолюция. Просто защото детайлоте са толкова дребни, че не се виждат с просто око.

Радо
Радо

Симеоне как може в една статия да напишеш 2 тъпи коментара 🙂