Новата серия All-in-One компютри на Acer предлага елегантен дизайн, който спестява място. 6.8-милиметровите Acer Aspire C модели предлагат стилен външен вид и голям набор от практични функционалности, които са предназначени за ученици, студенти и всички от семейството.

Налични са опции с Full HD IPS екрани с размер от 27, 24 и 22 инча. Всички те са захранвани от 10-то поколение Intel Core процесори и могат да бъдат оборудвани с Nvidia MX130 видео карта. По отношение на мястото за съхранение, има възможност за до 1 TB М.2 NVMe SSD или до 2 TB твърд диск. Оперативната памет може да е до 32 гигабайта DDR4-2666.

Една такава машина може да върши работа на няколко потребители с коренно различни нужди

Поверителността е издигната на пиедестал с възможност за затваряне на камерата, когато тя не е в употреба. Посредством HDMI порт може да свържете втори монитор.

Има четири USB 3.1 Gen1 порта за свързване на периферия. Това предоставя гъвкавост за адаптиране на компютъра към нуждите на потребителя за разпечатване, гейминг, използване на мишка и клавиатура.

Очите на използващите Acer Aspire C All-in-One ще бъдат защитени от Acer Vision Care. Това е серия от технологии като Bluelight Shield, която намалява излагането на синя светлина, и Flickerless технология за намаляване на трептенето на екрана.

Новите продукти бяха представени на събитие на Acer в Берлин днес

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари