16.5 C
София

AeroCool съобщи за началото на доставките на стилния функционален корпус Aero-1000

Най-четени

Светослав Димитровhttps://www.kaldata.com/
Занимава се със създаване на съдържание за уеб от 2009 г. с над 9000 написани новини за Калдата. Интересува се от SMM, Афилиейт и др.
Компанията AeroCool е известна с големия си избор от оригинални и функционални корпуси на приемливи цени, а днес тази гама беше обогатена с още един модел, който получи търговското име AeroCool Aero-1000. Устройството е във формат Mid-Tower, характеризира се с линейни размери от 210 х 463 х 450 мм и тежи 8.9 килограма, а за основа именитият производител е използвал стоманени листове с дебелина 0.8 мм.


Стилното шаси съчетава в себе си елементи с черен и бял цвят. На предния панел има тъмна мрежеста структура, която благоприятства за по-добрата вентилация във вътрешното пространство, а страничните врати и горната част са боядисани в бяло. Между другото, лявата страна е снабдена с голям акрилен прозорец.

Моделът AeroCool Aero-1000 поддържа монтажа на ATX, Micro ATX и Mini ITX дънни платки, предвидени са места за две 5,25-инчови оптични устройства и 5 2.5/3.5 инчови носители, а също така има и две отделения за SSD. На гърба на устройството е предвидена възможност за монтирането на седем PCI разширителни карти, два отвора за водно охлаждане, както и комплектен 120-мм вентилатор (1200 об/мин, 26.5 децибела).


Между другото, два 120 милиметрови вентилатора са монтирани и в предната част на корпуса. В горната част на шасито производителя е добавил 35-мм ниша, където може да се монтира СВО с 240 или дори 280 мм радиатори. Разположението на захранването е в дъното.

Производителя сподели и доста полезна информация за поддържаните от корпуса графични карти: при премахването на една от HDD шините, в AeroCool Aero-1000 лесно може да се побере адаптер с дължина до 410 мм, в противен случай са достъпни само 290 мм. Възможно е използването на CPU охладители с височина до 170 мм.

Още тази седмица шасито AeroCool Aero-1000 ще стане достъпно за клиентите на цена от 80 евро (в Европа) и $100 (в САЩ).
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари

Нови ревюта

Подобни новини