fbpx
22.8 C
София

APC разшири асортимента си от източници на непрекъсваемо захранване (UPS)

Най-четени

Светослав Димитров
Светослав Димитровhttps://www.kaldata.com/
Занимава се със създаване на съдържание за уеб от 2009 г. с над 9000 написани новини за Калдата. Интересува се от SMM, Афилиейт и др.

Компанията APC разшири асортимента си от устройства за непрекъсваемо захранване (UPS) с представянето на устройствата Back-UPS Pro, предназначени за използване в домашни условия или малки офиси.

Отбелязва се, че в устройствата е реализирана функция за автоматично изключване на енергоснабдяването в периферните устройства, които в момента не се използват, но са в режим на очакване и продължават да консумират електроенергия. В допълнение, моделите са снабдени с LCD дисплеи, на които ще се изобразява служебна информация за автоматичното регулиране на напрежението AVR (automatic voltage regulation), позволяващо намаляване на разхода на енергия и удължаване срока на акумулаторната батерия. Периферните устройства, за които не е от значение съхранението на данни (монитори, принтери, акустика, рутери и т.н.) могат да бъдат включени към специални изходи, които автоматично ще се деактивират (или приведат в режим на очакване) при изключване на компютъра. Следва да се отбележи, че при реализираните функции за намаляване на енергопотреблението, всеки UPS е способен да спести до $50 за година.

Новите източници на непрекъсваемо захранване APC Back-UPS Pro ще притежават от 6 до 10 изхода и ще са способни да позволят автономна работа на свързани към тях устройства до 92-164 минути. Така описаните продукти ще бъдат пуснати в продажба през втората половина на тази година, за цени от $130 до $250, като в допълнение, същите ще притежават три годишна гаранция за качество от производителя.


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари

Нови ревюта

Подобни новини