Apple пусна нова версия на операционната система macOS 10.13.6 High Sierra, елиминираща главния проблем на MacBook Pro 2018. Компанията препоръчва всички собственици на новите компютри да инсталират тази актуализация, тъй като тя ще помогне на лаптопа да работи с посочената производителност.

По-рано блогър се оплаква, че ноутбукът му MacBook Pro 2018 с i9 процесор твърде силно прегрява, поради което скоростта на работата на устройството твърде силно се забавя. В крайна сметка, новият модел работи по-бавно, отколкото другите компютри, което се дължи на проблеми в разпределението на топлинната енергия.

След поставянето му в хладилник, компютърът връща нормалния си режим на работа и показва отлични резултати. От Apple заявиха, че този проблем е свързан с грешка в софтуера, която води до прекалено силно забавяне на ноутбуците.

Как се държи MacBook Pro 2018 след инсталацията на пача, не е известно, но блогърите навярно съвсем скоро отново ще коментират ситуацията и тогава ще разберем върши ли предназначението си актуализацията.

Абонирай се
Извести ме за
guest
1 Коментар
стари
нови
Отзиви
Всички коментари