Bluetooth-съвместима HD-камера JVC Everio GZ-HM550

0
21

Компанията JVC добави в своя асортимент нова цифрова камера от семейството Everio, която ще се подвизава под индекса GZ-HM550, с помощта на която ще може да се осъществява запис във Full HD-видео с резолюция 1920 x 1080 пиксела, а така също могат да се създават и 9-мегапикселови цифрови фотографии.

Главната особеност на модела според разработчика, е реализираната в него поддръжка на безжичния интерфейс Bluetooth. Поради това след инсталиране на специален софтуер, предоставен на потребителя, той ще може с помощта на смартфон да извършва дистанционно управление на функциите на камерата, а ако камерата се използва с Bluetooth-съвместим GPS-навигатор, ще може да се съхрани информация за мястото, от където е заснет видеоклипът или снимките, а при възпроизвеждането на файловете върху компютър може да бъде синхронизиран с Google Earth посредством приложението Everio MediaBrowser. В случай на използване на Bluetooth-слушалка, ще може да се прави мониторинг на звука по време на запис в реално време.

Що се касае до останалите технически характеристики на описаното устройство то те изглеждат така:

– 10,6-мегапикселов CMOS-сензор;
– обектив KONICA MINOLTA HD LENS с 16-кратно увеличение;
– 32GB вградена флаш-памет;
– слот за включване на сменяеми дискове във формат SD и SDHC;
– технология Super LoLux за възможност на качествено заснемане в условията на ниско осветено помещение;
– функция Advanced Image Stabilizer за стабилизация на изображението по време на снимане в движение;
– функция Auto Recording, при активацията на която камерата автоматично ще започва снимането след, като пред нея се появи движещ се обект, което е много удобно при извършването на видеонаблюдение.

Описаният продукт е достъпен за поръчки, като цената му е $800.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари