Buffalo представи външните носители HD-LXU3 и HD-LXVU3

0
18

След скорошното пускане на мрежовите носители LS-WSX2.0TL/R1 за домашни потребители, компанията Buffalo представи два нови външни носителя – HD-LXU3 и HD-LXVU3. И двете устройства имат еднакви базови характеристики, но се различават по капацитета. Моделът HD-LXU3 може да се оборудва с 3.5-инчов твърд диск с капацитет 1 или 2 TB, а за HD-LXVU3 е предвидена възможност за използване на 3.5” носител с 3 TB вместимост.

И двете представени устройства имат размери 39x123x189 мм, а тежат по 1 килограм. Корпусите са в черен цвят, разполагат с малки вентилатори, а вътрешното покритие е гумено, което намалява вибрациите. Носителите могат да се поставят както вертикално, така и хоризонтално. За свързване към компютър или лаптоп се използва високоскоростният интерфейс USB 3.0. Също така е известно, че комплектът на устройствата включва приложението Turbo PC EX, което трябва да повиши скоростта на трансфер.

Новите външни носители Buffalo HD-LXU3 (1 и 2 TB капацитет) и HD-LXVU3 (3 TB) трябва да се появят в най-скоро време съответно за около $180 (1 TB), $230 (2 TB) и $315 (TB).

ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
  Абонирай се  
Извести ме за