Doxie представи на пазара портативните скенери Go Plus и Go WiFi

0
18

Компанията Doxie, специализирана в производството на най-разнообразни и интересни периферни устройства, представи двата нови портативни скенера Go Plus и Go WiFi.

Габаритните размери и на двете устройства са 267 x 44 x 56 милиметра при тегло 420-430 грама. Устройствата с лекота се поместват в чекмеджетата на стандартно бюро и са много удобни за използване. Скенерите са предназначени за работа с документи и са оборудвани с подаващо устройство и акумулаторна батерия, капацитетът на която е достатъчен за сканирането на 300 листа с A4 формат при резолюция 300 dpi. И двете устройства могат да сканират с резолюция до 600 точки на инч, а средната скорост на сканиране на един А4 лист е 10 секунди.

Go Plus се синхронизира с компютърната система чрез USB кабел и разполага с постоянна памет за 450 сканирани страници и слот за SD карти памет. Doxie Go WiFi обменя данните по безжичен път,  неговата вградена памет може да запомни до 1800 сканирани страници и може да работи със смартфони и таблети с операционната система iOS. И двата портативни скенера могат да бъдат използвани с компютри, работещи под управлението на ОС Windows и OS X.

Портативните таблети Doxie Go Plus и Doxie Go WiFi се продават при цена съответно 180 и 230 американски долара.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
  Абонирай се  
Извести ме за