ENERMAX в официално прес-съобщение представи на света второто поколение вентилатори от серията T.B.SILENCE ADV. Тя ще зарадва потребителите с редица нови функции.

Сред тях е оптимизирания старт на ниска скорост, подобрения дизайн на витлата Enerflo, както и нови поглъщащи вибрациите уплътнения. От предишната серия, устройствата са наследили лагерите Twister Bearing, подвижния дизайн на перката за почистване от прахта, както и рамката на модулната конструкция с алуминиев пръстен.

Представителите на серията ENERMAX T.B.SILENCE ADV се предлагат във форматите 120 (UCTBA12P) и 140 мм (UCTBA14P). Те са оборудвани с PWM-модулатор и работят благодарение на него съответно при скорости от 300 – 1500 об/мин и 300 – 1200 об/мин. Звуковото налягане тук варира от 7 до 15.8 dВ. Що се отнася до въздушния поток, то 120-мм вентилатор осигурява максимален показател от 63,89 CFM, докато 140-мм – 66,57 CFM.

Новите вентилатори от серията ENERMAX T.B.SILENCE ADV имат средно време за безотказна работа около 160 хиляди часа. По рафтовете На магазините ще се появят през май тази година. Цената на представените вентилатори все още не е обявена.


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари