Тайванската компания Enermax започна доставките на процесорната охладителна система Liqfusion 360, която за разлика от вече пуснатия в продажба Liqfusion 240, устройството е оборудвано с 360 mm радиатор и се предлага на европейския пазар на цена от € 150.

Главната особеност на устройството от линията Enermax Liqfusion е разположението на помпата – тя е прикрепена върху маркуча в близост до радиатора. Водният блок притежава медна основа и е снабден с прозрачен капак, зад който се крие визуалния индикатор на скоростта на потока и светодиодно RGB-осветление. Освен това, на него се намира отвор за доливане на охлаждащата течност, а комплекта включва 100 мл течност.

Дебелината на алуминиевия радиатор е 27 мм. Той е обдухван от три 120-мм вентилатора с многоцветно осветление, функциониращ при скорост от 500 до 2000 об/мин. Списъкът на поддържаните процесорни платформи включва Intel LGA20xx, LGA1366, LGA115x, AMD AM4, AM3(+), AM2(+), FM2(+) и FM1.

1
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
1 Коментари
0 Отговори на коментарите
1 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
Athlon64 strikes back....
Athlon64 strikes back....

Брех EnermaX още ли били живи, мислех че са фалирали вече, едно време имаха едни от най добрите захранвания. Още ползвам едно EnermaX Liberty 400W полу-модулно и е отлично за толкова години никога не е правило проблем на античната ми сокет А машина с КотлонXP. Но определено смятам, че тия смотани AIO охладители не си заслужават, днес процесорите не са гладни печки (интел не се брои) и не греят чак толкова + това за мен Noctua са по доброто решение, трябва или да си all in с custom water loop, или просто да ползваш най всиок клас въздушен охладител като… Виж още »