8.7 C
София

EVGA показа на изложението CES 2016 супермощен кейс

Най-четени

Светослав Димитровhttps://www.kaldata.com/
Занимава се със създаване на съдържание за уеб от 2009 г. с над 9000 написани новини за Калдата. Интересува се от SMM, Афилиейт и др.
Сред бъдещите нови продукти, които компанията EVGA ще покаже на изложението CES 2016, ще присъства фирмен 17-инчов геймърски ноутбук, както и графичния ускорител GeForce GTX 980 VR Edition. Освен това, добре известният производител за второто тримесечие на 2016 г. подготвя дебюта на геймерски корпус, който ще се отличава с атрактивния си дизайн.


В предната част на кутията, която все още няма дори и име, са разположени три 120-мм вентилатора, а на същото място е разположен и 360 мм радиатор. Той може да се постави и в горната част. Възможности за монтиране на оптичен диск или информационен панел не са предвидени от производителя.

Отстрани на шасито се намира голям акрилен прозорец, през който перфектно се виждат всички компоненти на системата, тъй като вътре е налице ярко синьо LED осветление. Точно под прозореца е разположен и цифровия панел, информиращ потребителя за скоростта на въртене на вентилаторите и позволяващ тази скорост да се регулира. Тук се намират по два порта USB 3.0 и USB 2.0, аудио-жакове, бутоните Power и Reset.

Компанията EVGA съобщава, че кутията ще се предлага в няколко конфигурации и на цени от $79 до $299. Най-оборудвания модел ще зарадва собствениците с наличието на сензорен панел, който се интегрира с фирмения софтуер EVGA Precision X.

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари

Нови ревюта

Подобни новини