GIGABYTE актуализира BIOS на платките от Q270 – и Q170-серията

0
75

GIGABYTE TECHNOLOGY обнови BIOS микрокода на дънните платки от Q270 – и Q170-серията, както и на платката X170-WS ECC.

Водена от актуалното обновяване на микрокода на Intel ME, компанията GIGABYTE възнамерява да актуализира BIOS на дънните платки на базата на чипсета Intel Q270 Express и платките, базирани на подобните комплекти чипове от предишното поколение, с цел да осигури съответствието на изделията на GIGABYTE с настъпването на новите стандарти за сигурност.

Компанията GIGABYTE актуализира BIOS микрокода и за моделите на базата на чипсетите Intel X170, X150, B150 и B250 Express и съответните файлове, които вече са достъпни за сваляне от официалния сайт. Освен това, GIGABYTE планира да актуализира BIOS за платките, базирани на чипсетите Intel Q87, Q85 и B85 Express, както и за други модели, които могат да бъдат изложени на въздействието на външни заплахи. Актуализацията ще стане достъпна за сваляне от официалния сайт на GIGABYTE в най-скоро време.

За да получите актуализациите за указаните дъна, посетете съответната страница на продуктите или се обърнете за помощ към екипа за техническа поддръжка.

GIGABYTE полага всички усилия за да гарантира, че потребителите на съответните продукти са получили най-добрата производителност и максимална безопасност от всяка категория продукти на компанията.


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

0 Коментара
Отзиви
Всички коментари